Over Inzustria

Handen in de klei, het voelt voor mij als thuiskomen! Zoveel mogelijkheden, een groot avontuur waarin ik iedereen graag meeneem. Vandaar de keuzes die ik maak. Zoals de verkoop van eigen werk om veel te kunnen maken, uitproberen en wil vooral ontdekken wat klanten precies leuk vinden. Het is fijn om rechtstreeks contact met de klanten te kunnen hebben.

Cursisten een wekelijks creatief moment bieden in mijn atelier, om samen op onderzoek uit te gaan naar nieuwe technieken, experimenteren, mensen uitdagen in hun creativiteit, maar ook een moment van ontspanning.

Workshops geven, omdat ik kennis graag deel. Iedereen kan op zijn manier creatief bezig zijn.  Kleine of grote groepen laat ik naast kennismaken met keramiek graag sfeer proeven in mijn mooie atelier met de grote tuin. Ben ook dol op koken dus hoop vele lekkere lunches, hightea’s en tapas te mogen bereiden, zodat iedereen die hier een workshop volgt een beleving meekrijgt en niet alleen een mooi werkstuk mee naar huis neemt, maar ook een heerlijke dag heeft gehad.

Hoe het ooit begon

Ons opa was meubelmaker…. samen met mijn twee creatieve zussen zijn we enthousiast in zijn voetsporen met hout aan de slag gegaan. Wat was dat leuk, ook ons pap en mam deden volop mee, een echt mini familiebedrijfje. Toch ging iedereen uiteindelijk een eigen weg, andere omstandigheden, nieuwe interesses en daaruit groeit dan ook weer iets moois. Ik was al gestart met de kunstacademie in Hoogstraten, richting keramiek en ontdekte dat hier ook echt mijn passie ligt. Hier leer ik behalve de benodigde technieken ook, om ‘anders’ naar dingen te kijken. Maar het allermooiste is dat ik er gewoon blij van word en dat gevoel ook graag wil delen met anderen. En omdat ik nu eenmaal altijd wat hard van stapel loop ben ik gelijk mijn eigen keramiek atelier Inzustria begonnen op een prachtige locatie vlakbij het Liesbos.

 

De naam Inzustria
Opa’s meubelfabriek heette ‘Industria’, wij maakten hier met de zussen ‘Inzustria’ van. Deze naam en de stijl van het oude logo van opa blijven dus ook nu nog ‘in de familie’.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verschijnen de laatste nieuwtjes over Inzustria in je mailbox.

Adres

Hoogstraat 7A
4873 LC Etten-Leur

Bel Inzustria

(+31)  6 83200703

Mail Inzustria

info@inzustria.nl