Wekelijks creatief bij Inzustria

Elke week zijn er op donderdagmiddag en donderdagavond keramiekcursussen. We werken ontspannen in het prachtige atelier. In de zomer lekker buiten in de grote tuin. In de winter knus, gezellig en warm in het atelier. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ik begeleid waar nodig, maar jouw creatieve proces staat centraal. De één wil graag vrij werken en de ander krijgt graag opdrachten. Ieder wordt individueel begeleid en samen leren we nieuwe technieken en experimenteren we, bij het werken met keramiek valt er altijd weer iets nieuws te ontdekken. We leren van en met elkaar maar ook gezelligheid, ontspanning en op tijd samen lachen is belangrijk.

Creativiteit en ontspanning

In een bijzondere landelijke omgeving laten we ons o.a. inspireren door de natuur. Op een ontspannen manier creatief bezig zijn is het doel van de cursus, samen leren en ontdekken wat keramiek is, wat je met klei allemaal kunt doen. Met de hand opbouwen, met plakken werkstukken ‘monteren’,  experimenteren met gietklei of een torso boetseren, er zijn zo veel mogelijkheden. We bekijken steeds samen wat jij wilt leren.

Prijzen

10x strippenkaart keramiek cursus voor € 175,-
Dit is exclusief materialen en afbakken van de werkstukken.

4x strippenkaart keramiek cursus voor € 100,-
Dit is exclusief materialen en afbakken van de werkstukken. 

Klei en afbakken € 3,50 per kg, 1 x gestookt, er wordt gewogen na de stook.
Klei en afbakken € 7,50 per kg, 2 x gestookt, er wordt gewogen na de 2e stook.

Kosten van glazuur worden per werkstuk bepaald, in overleg.

Je kiest een wekelijks vast cursusmoment, mocht je een keer niet kunnen dan mag je in overleg de les inhalen, eventueel op een andere dag.

Cursustijden:

Donderdagmiddag      14.00 – 16.30 uur
Donderdagavond         19.30 – 22.00 uur

Koffie, thee, en koekjes zijn natuurlijk inbegrepen.

Projecten van cursisten

Recenties

Heerlijke wekelijkse ochtenden experimenteren met nieuwe technieken en leuke opdrachten. Mijn eigen vaardigheden verbeteren, met uiteindelijk mooie en soms onverwachte resultaten. Ook het gezellige bakje koffie en praatje met medecursisten is iets waar ik wekelijks naar uitkijk. 

-Corry

Ik had eigenlijk geen idee wat keramiek precies was. Inmiddels ben ik erachter: het is k(l)eileuk! Heerlijk ontspannend met klei bezig zijn in een mooie landelijke omgeving en eigen ideeën uitvoeren onder deskundige begeleiding. Francis denkt mee en geeft goeie tips, maar vooral steekt ze je aan met haar enthousiasme!

-Ingrid

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verschijnen de laatste nieuwtjes over Inzustria in je mailbox.

Adres

Hoogstraat 7A
4873 LC Etten-Leur

Bel Inzustria

(+31)  6 83200703

Mail Inzustria

info@inzustria.nl