Bloempotjes

‘Ga even los’

Je maakt deze dag twee bloempotjes. Deze kun je maken op pootjes, om op te hangen of gewoon weg te zetten. Ook zijn er verschillende technieken mogelijk, ‘we gaan los’ met mallen, handopbouw met ‘kleiworstjes’ en vooral ook met de decoratie. Ook kun je de bloempotjes decoreren door afdrukken te maken in de klei.

De bloempotjes mag je gelijk gedeeltelijk glazuren en worden na het drogen gebakken tot 1200 graden. In overleg wordt een datum gepland om ze op te komen halen.

Praktische informatie

  • Deze workshop kost € 59.50,- p.p.
  • Koffie, thee met iets lekkers en karaffen met water zijn inbegrepen
  • Het advies is om hier zeker een lunch bij te boeken a € 12,50 p.p., zodat je even een pauze hebt anders is het zeker bij deze workshop wel erg pittig doorwerken. Een standaard lunch bestaat uit zelfgemaakte soep, brood met roomboter en diverse smeersels en een sapje. Als je liever een salade of iets anders hebt dan bespreken we dat graag met je.
  • Om je kleding te beschermen is het handig een eigen schort mee te brengen.
  • Alle materialen zijn aanwezig maar wil je een speciaal reliëf of afdrukje, dan mag je dat zeker meenemen. Natuurlijke materialen (zoals bladeren, bloemen of zaden) zijn ook altijd erg mooi om hierbij te gebruiken.

Projecten van cursisten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verschijnen de laatste nieuwtjes over Inzustria in je mailbox.

Adres

Hoogstraat 7A
4873 LC Etten-Leur

Bel Inzustria

(+31)  6 83200703

Mail Inzustria

info@inzustria.nl